Voorwaarden

1. Wijziging van deze voorwaarden.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te allen tijde zonder kennisgeving bij te werken of aan te passen, en u gaat ermee akkoord dat we dit kunnen doen.  Als de wijzigingen in deze Voorwaarden een wezenlijke verandering in onze redelijke beoordeling vormen,  zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail of door een kennisgeving op de website te plaatsen.

Als u niet instemt met een wijziging van deze voorwaarden, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van de Services en of website. Uw voortdurende gebruik van de Services en of website "na" elke wijziging aan deze Voorwaarden, houdt in dat u de gewijzigde Voorwaarden accepteert.

Als u vragen heeft over deze voorwaarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@VillaVanilla-Tours.nl

2. Leeftijd

De Services van Villa Vanilla-Tours zijn alleen beschikbaar voor, en mogen alleen worden gebruikt worden door personen van 18 jaar en ouder die juridisch bindende contracten kunnen sluiten onder de toepasselijke wetgeving. U verklaart en garandeert dat u ten minste 18 jaar oud bent en dat alle registratie-informatie die u verstrekt is compleet, nauwkeurig en waarheidsgetrouw. We kunnen, geheel naar eigen goeddunken, weigeren om toegang te bieden tot of gebruik te maken van de Services aan een persoon of entiteit en onze toelatingscriteria op elk moment wijzigen.   Personen jonger dan 18 jaar mogen de Services niet gebruiken en moeten de Services te allen tijde alleen gebruiken in combinatie met en onder het toezicht van een ouder of wettelijke voogd die ten minste 18 jaar oud is. In al dergelijke gevallen is de volwassene de gebruiker en is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten.     

3. Nakoming

U stemt ermee in zich te houden aan alle lokale wetten met betrekking tot online gedrag en acceptabele inhoud, inclusief die welke meer in het bijzonder worden beschreven in de sectie Verboden inhoud hieronder gevonden.   U stemt er hierbij mee in zich te houden aan ons beleid zoals vermeld in deze Overeenkomst.

4. Geldigheid.

De prijzen zijn geldig zoals vermeld in elke aanbieding.  

5. Prijzen.

Prijzen zijn genoteerd in euro. Villa Vanilla-Tours behoudt zich het recht voor om prijzen, routes en routes zonder kennisgeving te wijzigen. Alle prijzen zijn berekend op basis van tarieven en tarieven van ruilen vanaf de datum die op elke aanbieding is vermeld. Prijzen zijn actueel op het moment van plaatsing. Luchtvaartmaatschappijen en hotels veranderen vaak hun prijzen als gevolg van tariefverhogingen en / of brandstoftoeslagen.

 6. Bel voor actuele prijzen.

Prijzen kunnen stijgen voor de volledige betaling om die en andere redenen. Na volledige betaling zijn de prijzen gegarandeerd, behalve alleen als gevolg van een verhoging van door de overheid opgelegde belastingen of vergoedingen. Door uw aanbetaling te betalen, gaat u affirmaties akkoord met de mogelijkheid van dergelijke verhogingen.

7. afzettingen.

Een minimale niet-terug betaalbare aanbetaling van € 300 per persoon is verschuldigd en betaalbaar bij het maken van reserveringen. Extra aanbetalingen zijn vereist voor bepaalde treinreizen, cruises, luxe lodges, exclusieve eiland resort hotels en niet-brochureproducten. Uw reisagent zal u op het moment van reserveren informeren over de vereiste extra aanbetaling.

8. Laatste betaling.

De laatste betaling moet uiterlijk 45 dagen voor vertrek door Villa Vanilla-Tours zijn ontvangen. Voor reserveringen die minder dan 45 dagen voor vertrek zijn gemaakt, is de volledige en laatste betaling verschuldigd op het moment van reserveren. Als u de eindbetaling niet op de vervaldag doet, wordt de reservering automatisch geannuleerd en bent u verantwoordelijk voor de annuleringskosten die zijn gespecificeerd in sectie 7 en 9. Betaling van geld betekent acceptatie van alle voorwaarden zoals hier beschreven door de koper en passagier.

9. Betaalwijze.

Villa Vanilla-Tours accepteert de volgende betaalmethoden: Door middel overschrijving per bank.

10. Luchtvaart ticketing / annulering.

Als u uw reservering annuleert, is het uw verantwoordelijkheid om annuleringskosten te betalen die door de luchtvaartmaatschappij worden opgelegd tot 100% van de vliegtickets. Elke afwijking van de vaste reisroute kan ook van invloed zijn op de vliegtickets en u bent verantwoordelijk voor de betaling van elke verhoging van de vluchtprijs als u de vaste reisroute wijzigt. Nadat het vliegticket is geschreven, is elke wijziging die her uitgifte van het ticket vereist (zoals wijziging van datums van luchtvaartmaatschappijen, routering, stop of naamswijziging vanwege de aan Villa Vanilla-Tours verstrekte naam niet precies hetzelfde als de naam op het paspoort) zal een wisselgeld van € 100 kosten plus eventuele boeten voor wijziging en annulering die door de luchtvaartmaatschappijen in rekening worden gebracht. De vliegtickets zijn inclusief belastingen en toeslagen.

11. Wijzigingen in bevestigde boekingen.

Nadat de bevestiging is ontvangen, geldt een wijzigingsbijdrage van EURO 100,00 per keer dat een route wordt herzien. Er worden geen wijzigingen aangebracht totdat een aanbetaling is ontvangen. Voor wijzigingen die zijn aangebracht nadat documenten zijn uitgegeven, wordt een vergoeding van € 150 in rekening gebracht voor koerierskosten, communicatiekosten en extra tijd om de wijzigingen te coördineren.

12. Annuleringskosten.

De volgende annuleringskosten zijn van toepassing op landarrangementen op basis van tijd voor vertrek dat Villa Vanilla-Tours daadwerkelijk op de hoogte wordt gesteld van de annulering:

45 dagen of meer - Verlies van volledige aanbetaling

Tussen 44-21 dagen - 20% van de totale prijs

Tussen 20-10 dagen - 35% van de totale prijs

Tussen 9-1 dagen - 60% van de totale prijs

Dag van vertrek - 100% van de totale prijs

 Aparte annuleringsvoorwaarden / toeslagen zijn van toepassing op geselecteerde producten, zoals, maar niet beperkt tot, privé toeren, jachtcharters, cruises, luxe lodges, treinreizen en reizen over speciale evenementen en vakantieperioden. Voor annuleringen binnen 60 dagen na gebruik, wordt de boete beoordeeld door de leverancier en kan deze oplopen tot 100% van de totale prijs.

13. Documenten verzenden.

Documenten worden volgens het volgende schema verzonden, maar pas nadat de boeking is voltooid en de volledige betaling is ontvangen.

Dagen voor vertrek 45+ 44-21 20-10 9-1

Dag van verzending van documenten 21 14 7 6-1

14. Restituties & ongebruikte services.

Reisarrangementen geannuleerd, gewijzigd of gewijzigd binnen 24 uur na uw vertrek of wanneer een reis is begonnen, komen niet in aanmerking voor enige terugbetaling, ongeacht of een deel van een

pakketreis of individuele componenten, noch kunnen componenten worden vervangen door alternatieve regelingen. Ongebruikte services worden niet gerestitueerd.

15. Paspoorten / Visa.

Alle passagiers hebben een geldig paspoort nodig en in de meeste gevallen een visum. Het is de verantwoordelijkheid van de passagier om een ​​geldig paspoort en de nodige visa te hebben voor de bezochte landen. Villa Vanilla-Tours aanvaardt geen verantwoordelijkheid als u niet beschikt over de juiste documentatie voor uw vakantie. De visum aanvraaglink kunt u vinden op de web site van Villa-Vanilla-tours

16. Wat is niet inbegrepen.

Persoonlijke bezittingen zoals wasserij, drankjes, telefoon- en faxkosten, visum- en paspoortkosten, vaccinaties, maaltijden niet gespecificeerd, kruier (tenzij anders vermeld) en vertrekbelastingen.

17. Wijzigingen in reisarrangementen.                     A) Alles zal in het werk worden gesteld om te zorgen voor afspraken zoals beschreven, geboekt en gefactureerd. VillaVanilla-Tours behoudt zich het recht voor om reisarrangementen op elk moment te wijzigen of annuleren. Villa Vanilla-Tours zal dan, indien mogelijk, vergelijkbare reisarrangementen voorzien. Indien alleen reisarrangementen met een lagere standaard beschikbaar zijn, zal Villa Vanilla-Tours het verschil tussen de prijs van de geboekte arrangementen en de feitelijke arrangementen terugbetalen. Als de aangeboden voorzieningen van een hogere standaard zijn, zal er een toeslag voor u in rekening worden gebracht.     B) In het geval een leverancier reisarrangementen niet heeft gereserveerd, ofwel kort voor of bij aankomst, zal Villa Vanilla-Tours alles in het werk stellen om alternatieve regelingen te treffen op de bovenstaande basis, maar zal anders niet aansprakelijk zijn om u te compenseren waar een dergelijk verzuim van de leverancier om reisarrangementen te bieden valt buiten onze controle.

18. Accommodatie.

Twin Share / Double bezetting accommodaties zijn gebaseerd op twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, zoals verstrekt door het hotel. Hotels bieden drievoudige accommodatie in het algemeen met een kamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en een extra bed tegen meerprijs. Accommodatie in een eenpersoonskamer moet worden geboekt door mensen die alleen willen reizen. Speciale verzoeken zoals niet-rokende vloeren of kingsize bedden kunnen niet worden gegarandeerd.

19. Speciale vereisten.

U of uw reisagent bent verantwoordelijk voor het adviseren aan Villa Vanilla-Tours van medische aandoeningen die op enigerlei wijze invloed kunnen hebben op uw vermogen om de door u gekochte reisarrangementen te ondernemen. In het geval dat u Villa Vanilla-Tours op de hoogte heeft gesteld van een dergelijke medische aandoening, moet u een brief van uw arts overleggen waarin de aard van de medische aandoening wordt vermeld en waarin wordt verklaard dat u fysiek fit bent om de reisarrangementen zoals gekocht met of zonder redelijke aanpassingen uit te voeren dat kan worden verstrekt. Hoe dan ook, Villa Vanilla-Tours aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor speciale vereisten niet verstrekt. Door u, uw reisagent of uw aangewezen vertegenwoordiger die uw reisarrangementen boekt (of een activiteit of evenement daarbinnen), geeft u hierbij aan en garandeert u dat u fysiek fit bent en in staat bent om deel te nemen aan een activiteit of evenement binnen uw reisarrangementen. Bovendien gaat u ermee akkoord alle aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid op zich te nemen voor alle mogelijke risico's of letsels, die kunnen samenhangen met deelname aan dergelijke reisarrangementen.

20. Privacy en gebruik van persoonlijke informatie.

Uw privacy is belangrijk voor ons. We verzamelen en bewaren "Persoonlijke gegevens" wanneer u zich registreert en / of bladert door de Services. Gebruikers van onze Services moeten onze Privacy kennisgeving raadplegen voor meer informatie over hoe we Persoonlijke Informatie verzamelen en gebruiken. Door de Services te gebruiken en deze Voorwaarden te accepteren, stemt u uitdrukkelijk in met ons gebruik van uw Persoonlijke Informatie zoals beschreven in onze Privacyverklaring, die te vinden is op www.VillaVanilla-Tours.nl

21. Toestemming voor monitoring.

We behouden ons het recht voor om uw gebruik en activiteiten op de Services te controleren, en u erkent en gaat ermee akkoord dat we dit kunnen (maar niet verplicht zijn) en dat we dergelijke informatie openbaar mogen maken als en als wij dit passend achten om uw naleving van deze voorwaarden, toepasselijke wetgeving, samenwerking met gerechtelijke autoriteiten en anderszins bescherming van onze rechten, eigendom en belangen.

22. Toestemming voor elektronische communicatie.

Wanneer u de Services gebruikt of e-mails naar ons verzendt, communiceert u elektronisch met ons. U gaat ermee akkoord elektronische communicatie van ons te ontvangen; U kunt er echter voor kiezen om niet langer onze elektronische communicatie te ontvangen door ons te e-mailen met uw beslissing om u af te melden bij info@VillaVanilla-Tours.nl. U gaat er verder mee akkoord dat alle kennisgevingen die door ons elektronisch zijn verstrekt, geacht worden te zijn ontvangen en ontvangen op de datum dergelijke elektronische communicatie wordt verzonden. Houd er rekening mee dat e-mails aan u van ons mogelijk worden gerouteerd naar uw map "Spam" of "Ongewenst". Het is uw verantwoordelijkheid om uw map "Spam" of "Ongewenst" te controleren en uw instellingen te wijzigen om e-mails van ons toe te staan ​​als dat nodig is.

23. Verboden gedrag.

U erkent en gaat ermee akkoord dat u volledig verantwoordelijk en aansprakelijk bent voor uw gebruik van de Services, inclusief voor alle Inhoud die u bezoekt of verstuurt via de Services en materiaal dat voortvloeit uit uw gebruik van de Services, en dat u alle risico's zult dragen met betrekking tot het gebruik van de Services. de diensten.

U stemt ermee in de Services niet te gebruiken voor verboden gedrag dat in strijd is met enige toepasselijke wet- of regelgeving, onze rechten of de rechten van een derde partij.

Het gebruik van onze diensten voor de volgende activiteiten is ten strengste verboden:

(a) schade aan minderjarigen. Gebruik van de Services om minderjarigen op welke manier dan ook schade toe te brengen of te proberen te schaden.

(b) Illegaal gebruik. Het gebruik van de Services om materiaal te verzenden dat opzettelijk of onopzettelijk in strijd is met toepasselijke lokale, staats-, nationale of internationale wetgeving of gerelateerde regels of voorschriften.

(c) Invasie van privacy. De Services gebruiken voor activiteiten die de privacy van iemand anders binnendringen of schenden.

(d) Intellectuele eigendom recht schendingen. Gebruik maken van de Services om deel te nemen aan activiteiten die de intellectuele eigendomsrechten van anderen schenden of verduisteren, inclusief patenten, auteursrechten, handelsmerken, servicemerken, bedrijfsgeheimen of andere eigendomsrechten van derden

(e) Obscene of onfatsoenlijke spraak of materialen. Gebruik maken van de Diensten om obscene of onfatsoenlijke afbeeldingen of andere materialen te adverteren, vragen te stellen, te verzenden, op te slaan, te plaatsen, weer te geven of anderszins beschikbaar te maken. Wij zullen volledige medewerking verlenen aan wetshandhaving als we kennis nemen van onwettig gebruik van de Services of in verband met kinderpornografie, het smeken van seks met minderjarigen of enig ander obsceen of onfatsoenlijk gebruik.

(f) Intimidatie, lasterlijke of beledigende taal. Het gebruik van de Services voor het verzenden, plaatsen, uploaden of anderszins beschikbaar stellen van lasterlijk, intimiderend, beledigend of bedreigend materiaal of taal die lichamelijk letsel, vernietiging van eigendom of een ander lastig vallen.

(g) Hacking of ongeoorloofde toegang. Gebruik van de Services om illegaal of zonder toestemming toegang te krijgen tot de computers, accounts, apparatuur of netwerken van ons of een andere partij of om beveiligingsmaatregelen van een ander systeem te proberen te doorlopen. Dit omvat alle activiteiten die kunnen worden gebruikt als voorloper voor een poging tot systeempenetratie, inclusief, maar niet beperkt tot, poortscans, stealth-scans of andere activiteiten voor het verzamelen van informatie.

(h) Distributie van internetvirussen, Trojaanse paarden of andere destructieve activiteiten. Gebruik van de Services om informatie te verspreiden over het maken en verzenden van internetvirussen, wormen, Trojaanse paarden, pingelen, overstromingen, bomaanslagen door mail of denial-of-service-aanvallen. Gebruik van de Services voor activiteiten die het gebruik van of het interfereren met het vermogen van anderen om effectief gebruik te maken van de Services of een aangesloten netwerk, systeem, service of apparatuur te verstoren.

(i) Faciliteren van een schending van deze voorwaarden. Het gebruik van de Services om te adverteren, te verzenden of anderszins beschikbaar te stellen voor softwareproducten, producten of services die zijn ontworpen om deze Voorwaarden te schenden, waaronder het faciliteren van de middelen voor spam, het initiëren van pingen, overstromingen, bomaanslagen bij e-mail of service-aanvallen en piraterij van software.

(j) Ongevraagde commerciële e-mail / ongevraagde bulk e-mail. Gebruik van de Services om ongevraagde commerciële e-mail of ongevraagde bulkmail te verzenden. Activiteiten die het effect hebben van het faciliteren van ongevraagde commerciële e-mail of ongevraagde bulk-e-mail, ongeacht of die e-mail commercieel van aard is, zijn verboden, ook wanneer e-mail wordt gegenereerd door software van derden, zoals een virus of malware. Het gebruik van opzettelijk misleidende headers in e-mails die naar meerdere partijen zijn verzonden, is ten strengste verboden.

(k) Verzameling van persoonlijke gegevens. Gebruik van de Services voor het verzamelen, of proberen te verzamelen, van persoonlijke informatie over derden zonder hun medeweten of toestemming.

(l) Wederverkoop. De verkoop, overdracht of verhuur van de Services aan klanten, klanten of andere derde partijen, hetzij rechtstreeks, hetzij als onderdeel van een dienst of product gecreëerd voor wederverkoop

24. Onze eigendomsrechten.

U erkent en stemt ermee in dat alle Inhoud die is opgenomen in of beschikbaar wordt gesteld via de Services door ons eigendom is of eigendom is van onze Inhoudsleveranciers en wordt beschermd door Amerikaanse en internationale auteursrechtwetten. U mag geen Inhoud op onze Diensten gebruiken, vermenigvuldigen of verspreiden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming, behalve zoals toegestaan ​​door de wet.

U erkent ook en gaat ermee akkoord dat alle afbeeldingen, logo's, paginakopteksten, knoppictogrammen, scripts en servicenamen die zijn opgenomen in of beschikbaar worden gesteld via de Services, onze handelsmerken of handelskleding ('Handelsmerken') zijn of door ons met toestemming worden gebruikt. Onze handelsmerken mogen niet worden gebruikt in verband met een product of dienst die niet van ons is, op enige manier die waarschijnlijk verwarring bij klanten of gebruikers veroorzaakt, of op een manier die ons of een andere persoon in diskrediet brengt of in diskrediet brengt. Alle andere handelsmerken die niet het eigendom zijn van ons en die voorkomen in de Services zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars, die al dan niet verbonden zijn met, verbonden zijn met, of gesponsord door ons, en u moet en ermee instemmen om hun rechten te respecteren.

U erkent en gaat ermee akkoord dat de Services en alle software gebruikt in verband met de Services (de "Software") eigendomsrechtelijke en vertrouwelijke informatie bevat die wordt beschermd door toepasselijke intellectuele eigendomsrechten en andere wetten. Alle software blijft ons eigendom en u stemt ermee in geen afgeleide werken op basis van de software te wijzigen, huren, leasen, verkopen, distribueren of maken, geheel of gedeeltelijk.

 

25. Auteursrechtbeleid en -proces voor aantijgingen van inbreuk op het auteursrecht.

We respecteren de intellectuele eigendomsrechten van anderen en verwachten van onze gebruikers dat ze hetzelfde doen. We kunnen naar eigen goeddunken de toegang tot de Services beëindigen voor gebruikers van wie we denken dat ze inbreukmakers zijn.

Het is ons beleid om snel te reageren op claims van inbreuk. We zullen meldingen over vermeende auteursrechtinbreuk onmiddellijk verwerken en onderzoeken en zullen passende maatregelen nemen op grond van de Nederlandse wetgeving.

 Als u te goeder trouw meent dat uw auteursrechtelijk beschermd materiaal op de Services is geplaatst in strijd met toepasselijke rechten of licenties en u wilt dat dit materiaal wordt verwijderd, dan moet u ons een schriftelijke mededeling sturen met de informatie in deze sectie.

Houd er ook rekening mee dat op grond van sectie 512 (f) van de auteursrechtwet iedereen die bewust onterecht aangeeft dat materiaal of activiteit inbreuk maakt, mogelijk aansprakelijk kan worden gesteld. U kunt voorafgaand aan het indienen van een melding contact opnemen met een advocaat voor juridische bijstand in deze kwestie.

26. Verantwoordelijkheid

VillaVanilla-Tours koopt vervoer, hotelaccommodaties, restaurantdiensten en andere diensten van verschillende onafhankelijke leveranciers die niet onder haar controle vallen. VillaVanilla-Tours kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele persoonlijke verwondingen of materiële schade, of enige andere speciale, gevolg- of incidentele schade die kan optreden als gevolg van (a) opzettelijke, onrechtmatige, nalatige of willekeurige handelingen of nalatigheden van de kant van een leverancier, haar werknemers en anderen die niet onder de directe controle staan ​​van Villa Vanilla-Tours, of (b) defecten of storingen van vliegtuigen, vaartuigen, voertuigen of andere uitrusting of instrumenten onder toezicht van onafhankelijke leveranciers. Bovendien kan Villa Vanilla-Tours niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij het vertrek of de onderbreking van uw vakantieregelingen veroorzaakt door weersomstandigheden, technische problemen van vliegtuigen, vaartuigen, voertuigen of andere uitrusting of instrumenten, stakingen, oorlog, terroristische activiteiten, binnenlandse onlusten , of andere oorzaken buiten de controle van Villa Vanilla-Tours. Villa Vanilla-Tours is in geen geval verantwoordelijk voor incidentele, gevolg- of bijzondere of incidentele schade of verlies geleden door een persoon. Villa Vanilla-Tours maximale aansprakelijkheid, om welke reden dan ook, zal worden beperkt tot het bedrag betaald aan Villa Vanilla-Tours voor haar diensten. Bij het uitgeven van tickets en coupons voor het transport van de koper op enigerlei wijze, en het regelen van hotel- of andere accommodatie, doet Villa Vanilla-Tours niet de rol van principaal, maar alleen als agent voor de bedrijven, bedrijven of personen die het vervoermiddel aanbieden of aanbieden. en accommodatie. Voor zover Villa Vanilla-Tours niet handelt als een agent, zoals hierboven vermeld, wordt het geacht te handelen als een agent van de kopers bij het regelen of boeken van vervoer en accommodatie. Luchtvaartmaatschappijen en andere vervoersaanbieders (bijv. Touring CAR-operators) zijn niet aansprakelijk voor eventuele detentie, vertragingen, verlies, schade, ziekte of letsel, hoe dan ook of door wie dan ook veroorzaakt, gedurende de tijd dat passagiers niet aan boord zijn van hun vliegtuigen of vervoermiddelen. Het vervoerscontract dat door dergelijke transportaanbieders wordt gebruikt, vormt het enige contract tussen de vervoersaanbieders en de koper van deze vakantieregelingen.

27. Afwijzing van garanties.

U begrijpt en gaat ermee akkoord dat uw gebruik van de services op uw eigen risico is. Dergelijke services en de materialen die beschikbaar zijn, worden aangeboden op een "zoals het is" en "wat beschikbaar is" basis.

Voor zover toegestaan ​​volgens de toepasselijke wetgeving, wijzen wij en onze vertegenwoordigers uitdrukkelijk alle garanties, voorwaarden, verklaringen, schadeloosstellingen en garanties af met betrekking tot de diensten en de werking, capaciteit, snelheid, functionaliteit, kwalificaties of mogelijkheden van de diensten, ongeacht of expliciet of impliciet, ontstaan ​​door de wet, gewoonten, voorafgaande mondelinge of schriftelijke verklaringen door ons of anderszins (inclusief maar niet beperkt tot garanties van toereikende kwaliteit, verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, titel en niet-inbreuk). Geen enkel advies of informatie, mondeling of schriftelijk, verkregen door u van ons of via of van de diensten, vormt enige garantie.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het gedrag, online of offline, van elke gebruiker van de diensten die wij leveren. U bent zelf verantwoordelijk voor uw interacties met andere gebruikers of derden. U erkent dat u dergelijke risico's accepteert en gaat ermee akkoord dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het handelen of nalaten van gebruikers of derden die aan de services deelnemen.

U bevestigt verder en gaat ermee akkoord dat (a) de services mogelijk niet ononderbroken of vrij van fouten zijn; (b) u kunt worden blootgesteld aan virussen of andere schadelijke toepassingen en een verscheidenheid aan materialen en informatie die mogelijk aanstootgevend zijn voor u via de services; (c) wij garanderen niet de veiligheid van de diensten; (d) door gebruik te maken van de services, kunnen ongeautoriseerde derden toegang krijgen tot uw computer of bestanden of uw verbinding en activiteiten anderszins volgen; en (e) de beschikbaarheid van de services is gebaseerd op de afwijzing van garanties en beperking van aansprakelijkheid die in deze voorwaarden zijn gespecificeerd, en voor het gebruik van de services zijn aanzienlijke kosten aan u verbonden als een van deze voorwaarden niet-afdwingbaar is.

28. Beperking van aansprakelijkheid; Tijd om actie te ondernemen.

U begrijpt en gaat uitdrukkelijk ermee akkoord dat wij, onze eigenaars, leveranciers, dienstverleners of licentiegevers, of hun respectieve functionarissen, directeurs, werknemers, agenten en gelieerde ondernemingen in geen geval aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enige directe, indirecte, gevolg-, speciale, bestraffende of incidentele of voorbeeld schadevergoeding of gederfde winst, hetzij voortkomend uit of in verband met het gebruik van de diensten (inclusief, maar niet beperkt tot, producten of diensten besteld via de diensten, ongeoorloofde toegang, schade, diefstal, claims voor verlies van goodwill of verlies van gegevens , gebruik van of vertrouwen op de diensten, stopzetting van ander werk, aantasting van andere eigendommen, of schade aan apparatuur of programma's van een virus of andere schadelijke toepassing) of anderszins, en ongeacht of voorzienbaar of onvoorzienbaar is, of dat dergelijke actie of claim wordt ingediend in onrechtmatige daad, contract of op een andere basis.

In het geval dat u bezwaar maakt tegen een van deze voorwaarden of niet tevreden bent met uw gebruik van de diensten, is uw enige mogelijkheid om het gebruik van de services en website onmiddellijk te staken.

Sommige rechtsgebieden staan ​​de beperking of uitsluiting van aansprakelijkheid voor incidentele schade of gevolgschade niet toe, dus het kan zijn dat sommige van de bovenstaande niet op u van toepassing zijn. In dergelijke rechtsgebieden is de aansprakelijkheid beperkt tot de maximale omvang die wettelijk is toegestaan.

U gaat ermee akkoord dat elke toegestane claim of oorzaak van actie die voortvloeit uit of verband houdt met uw gebruik van de services of deze voorwaarden moet aanvangen binnen één (1) jaar nadat een dergelijke claim of oorzaak is ontstaan ​​of is ontstaan. Anders zal een dergelijke claim of oorzaak van actie voor altijd worden uitgesloten.

29. Disclaimer en vrijgave.

In het geval dat u een geschil hebt met een derde partij, gaat u ermee akkoord ons (inclusief onze gelieerde ondernemingen en elk van onze respectieve functionarissen, directeuren, werknemers, agenten, aandeelhouders en leveranciers) vrij te geven van claims, eisen en schadevergoedingen van elke soort en aard , bekend en onbekend, verdacht en on verdacht, openbaar gemaakt en niet openbaar gemaakt, voortvloeiend uit of op enige manier verbonden met dergelijke geschillen met dergelijke derden of met uw gebruik van de Services. We behouden ons het recht voor om geschillen tussen u en dergelijke derde partijen te controleren, op welke manier dan ook met het argument om de Services te betrekken.

Voor zover we proberen een geschil tussen gebruikers op te lossen, wat we niet verplicht zijn om dit te doen, zullen we een dergelijke poging te goeder trouw doen op basis van ons beleid en deze voorwaarden.

30. Vrijwaring.

U stemt ermee in om ons, onze eigenaren en onze en hun leveranciers en licentiegevers, functionarissen, directeurs, werknemers, agenten, advocaten, gelieerde partijen en vertegenwoordigers van alle claims, aansprakelijkheid, verlies, schade, kosten, onmiddellijk en volledig schadeloos te stellen en te vrijwaren. of kosten (inclusief maar niet beperkt tot alle kosten van verdediging, inclusief redelijke advocaatkosten, gerechtskosten, de kosten van onderzoek en eventuele beroepsprocedures en schadevergoedingen) die voortvloeien uit of op enige manier verband houden met (a) uw gebruik en alle ondernomen acties door u in verband met uw gebruik van de Services; (b) Inhoud die u verzendt, plaatst of verzendt via de Services; (c) uw verbinding met de Services; en (d) enige schending van de rechten van derden of een overtreding van wet- of regelgeving, of enige schending of overtreding van deze Voorwaarden. Een dergelijke vrijwaring mag niet worden geïnterpreteerd als beperking of uitsluiting van enige andere aanspraken of rechtsmiddelen die we op grond van deze Voorwaarden, krachtens de wet of in het eigen vermogen kunnen doen gelden, en die hierbij uitdrukkelijk worden voorbehouden.

31. Toepasselijk recht.

Deze Overeenkomst zal worden geïnterpreteerd in overeenstemming met en wordt beheerst door het interne recht van Nederland \ Nederlands wetgeving, zonder verwijzing naar enig rechtsregels.

 

32. Kaarten en foto's.

De getoonde kaarten zijn alleen bedoeld als algemene informatie en hoeven niet noodzakelijkerwijs de werkelijke routing en geleverde services te weerspiegelen. Foto's van het hotel weerspiegelen mogelijk niet de standaard van elke kamer die is gekocht.

 

33. Veilig boeken met garantie

De reisorganisator heeft, volgens Boek 7: Artikel 512 van het Burgerlijk Wetboek de maatregelen genomen die nodig zijn om te verzekeren dat, wanneer hij wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen jegens de reiziger niet of niet verder kan nakomen, wordt zorg gedragen hetzij voor overneming van zijn verplichtingen door een ander hetzij voor terugbetaling van de reissom of, indien de reis reeds ten dele is genoten, een evenredig deel daarvan. Indien de reiziger reeds op de plaats van bestemming is aangekomen dient, voor zover de reisovereenkomst dat vervoer omvat, in ieder geval te worden zorg gedragen voor de terugreis.
Villa Vanilla-Tours is hiertoe aangesloten bij het Garantiefonds ......, het garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators, onder lidnummer ......
De ...... staat er voor garant dat de reiziger het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn voor vertrek maar ook tijdens het verblijf op locatie. Bovendien garandeert de ......... tijdens het verblijf de terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorg dragen.
Per boeking wordt overeenkomstig de voorwaarden van het ......... een bijdrage in rekening gebracht aan de reiziger van  € 15,- tot een boekingsbedrag van € 10.000,-. Indien de totale reissom dit bedrag overstijgt, wordt voor elke volgende  € 10.000,- tevens  € 15,- in rekening gebracht. De reisorganisator kan deze bijdrage al dan niet voor eigen rekening nemen.

 

 

© 2019 Villa Vanilla-Tours | Alle rechten voorbehouden