HUWELIJK REIS OP SAINT MARIE EILAND

Een onvergetelijke huwelijksreis wacht op u! De ontmoeting met de Indri Indri, de grootste lemuren in het reservaat Perinet, is altijd een emotionele tijd. De lokale gids vertelt ons over zijn gewoontes en zijn legende. Langs het Kanaal van Pangalanes wandelen we de dorpen in en uit, leren we over de levensstijl van vissers tussen de lagunes en oceaan. Het charmante eiland Sainte Marie nodigt ons uit om mooie wandelingen of fietstochten te maken langs de stranden die naar het noorden of de oostkust gaan. Tijdens de laatste dag op Sainte Marie is er een diner geprogrammeerd op het strand

Hoogtepunten

 • Steek de hooglanden over naar de zuidoostkust;
 •  Ontmoet de maki's in het regenwoud van Perinet;
 •  De ontdekking van het Pangalanes-kanaal;
 •  Nachtelijk bezoek voor de aye-aye lemur;
 •  Ontspan op het eilandparadijs Sainte Marie.

Reis-specificatie

 •  Duur: 9 dagen
 •  Deelnemer: 2 personen
 •  Ondersteunende bemanning: Engelssprekende gids
 •  Accommodatie: de beste hotels van de sites
 • Voertuig: 4WD
 • Maaltijden: halfpension

Note: Villa Vanilla-Tours maakt de reizen op maat. Villa Vanilla-Tours bepaalt samen met jou de route, de accommodaties en het vervoer.
De prijzen van deze tours zijn afhankelijk van u persoonlijke keuzes en daarnaast natuurlijk ook het reisseizoen en de beschikbaarheid van vluchten.

Reis Programma

 

Dag 1: Antananarivo

Welkom bij de gids in de hal op de luchthaven. Transfer naar ons hotel in de stad.

Meals: Lunch niet inbegrepen / Diner inbegrepen

Uw accommodatie in Antananarivo: MAISON GALLIENI : http://www.maisongallieni.com/

Het Maison Gallieni werd gebouwd in 1879 en verwelkomt u in het hart van de historische wijk van de hoofdstad. Gelegen op de hoogten van Antananarivo, het heeft een prachtige tuin en biedt een prachtig uitzicht op de stad. De 4 kamers zijn airconditioning, uitgerust met een flatscreen, een kluis, een telefoon en een WiFi-internettoegang. Dit pension biedt een heerlijk huisgemaakt ontbijt en self-catering. Tot uw beschikking: een woonkamer met een open haard, een bibliotheek, een buitenlounge en een verwarmd zwembad. Een adres van charme bevorderlijk voor het welzijn en ontspanning.

 

Dag 2: Antananarivo - Andasibe

We rijden naar het oosten naar het Andasibe National Park. Dit is één van de vertrouwde hoofdwegen van het land naar de belangrijkste zeehaven van Madagaskar, Toamasina of locaal uitgesproken "tamatav" een weg met zwaar verkeer. We verlaten de hooglanden via de steile helling van Mandraka en starte de boscorridor, die over het algemeen de ecoregio vertegenwoordigt langs het oostelijke deel van Madagaskar.  We lunchen bij aankomst in Andasib en in de Middag bezoeken we het lemura-meer van de Vakona-reservaat. Hier vinden we meer diersoorten zoals kameleons, lemuren, fossa ...

Afstand: 150km

Looptijd: +/- 3uur

Maaltijden: Lunch niet inbegrepen / Diner inbegrepen

Uw accommodatie in Andasibe: VAKONA FOREST LODGE : http://hotelvakona.com/en/home/  Het hotel ligt op 5 km van het dorp Andasibe in de buurt van het Nationaal Park. Bungalows worden gebouwd in de natuur door het bos. Vakona Forest Lodge heeft comfortabele bungalows met airconditioning. Een spa, een zwembad, mountainbikes en privé-reserve staan ​​tot uw beschikking. Paardenrennen is ook mogelijk in het omliggende bos

Dag 3: Andasibe - Ankanan'ny nofy

We lopen met een lokale gids om dit beschermde gebied te ontdekken. Dit specifieke bos is voor grotendeels bedekt aan de oostkant van Madagascar. Heel veel zeldzame endemische soorten zijn te vinden in dit regenwoud. De biodiversiteit is zo geweldig dat we de Indri indri kunnen ontmoeten, de grootste van de lemuren. Zijn gedrag is zo fascinerend je gids zal alles over hem uitleggen. Er leven daar nog veel andere soorten zoals Grey Bamboo Lemur (Hapalemur Griseus), Wooly Lemur (Avahi Laninger) en nog meer. Flora is ook erg interessant, er zijn verschillende soorten medicinale planten. We gaan door na de lunch richting het Oosten. Na de "Ravinala-weg" komen we aan in het dorp Manambato, aan de oevers van het Rasoabe-meer. We reizen per boot naar Ankanin'ny nofy over de Pangalanes kanaal. Bij aankomst ergens in de middag met een beetje rust maken we ons klaar voor een nachtbezoek om de aye aye te zien.

Afstand: 130 km Duur: +/- 3 uur rijden en +/- 1 uur navigatie

Maaltijden: Lunch niet inbegrepen / Diner inbegrepen.

Uw accommodatie in Ankanin'nofy: PALMARIUM HOTEL : https://www.palmarium.biz/  De enige toegang is per boot, Palmarium biedt comfortabele bungalows in traditionele stijl met een badkamer en een meer uitzicht vanaf het balkon. Het heeft ook een privéreservaat waar ongeveer 10 soorten makien rondlopen gratis (Indri-Indri, Sifaka, Varecia, Propithecus, Aye Aye ...)

Dag 4: Ankanin'ny nofy - Tamatave

Bezoek aan het Palmarium-reservaat. We brengen de ochtend door met het verkennen en ontdekken van de Malagasi-fauna. We lunchen in het hotel. Rijden daarna door naar Rasoabe, Rasoamasay en Ampitabe meren, het Pangalanes kanaal was aangelegd in het begin van de laatste eeuw; het loopt meer dan 400km langs de oostkust van Toamasina Manakara. Het verbindt meren, vijvers en rivieren. Helaas is deze waterweg tegenwoordig niet goed onderhouden. We strompelen over het kanaal naar Toamasina. Voorafgaand we inchecken in het hotel, bezoek de stad.

Duur: 3 tot 4 uur navigatie

Maaltijden: Lunch niet inbegrepen / Diner inbegrepen.

Uw accommodatie in Tamatave: CALYPSO HOTEL (ulysse kamer ) : https://www.hotelcalypso.mg/ Het Calypso Hotel and Spa is gevestigd in het prestigieuze 4-sterrenhotel Implanted in het hart van de stad, in het centrum, niet ver van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met gescheiden douche en badkuip, veilige elektronica, föhn, minibar, kantoor (bureau) ... Het restaurant Calypso biedt dagelijks een rijke, subtiele en gevarieerde kaart. Specificeer en zonder extravagantie, trouw aan de duidelijke smaken en aan een extreem geklede presentatie

Dag 5: Tamatave - Sainte Marie 

Ontbijt in het hotel en ga vervolgens naar het vliegveld van Toamasina. We slenteren wat rond in de markt en de zee voordat we vliegen als we tijd hebben. Transfer naar de luchthaven voor een flashvlucht. We zijn in één van die kleine paradijsjes, zoals de Indische Oceaan ons kan bieden. Ste Marie is een rustige en vredige plek, met natuurlijke witte zand stranden en kokospalmen. Jouw gids vergezelt je naar het vliegveld van Tamatave, maar het hotel neemt je verder mee.

Duur: +/- 35 min vlucht

Maaltijden: Lunch niet inbegrepen / Diner inbegrepen.

Uw accommodatie in Sainte-Marie: PRINCESSE BORA LODGE (executive kamer): https://www.princesse-bora.com/  Sainte-Marie (Nosy Boraha) is een tropisch eiland vol geschiedenis en poëzie verleden, de Stille Oceaan aan de Indische Oceaan lagune. Een bosrijke omgeving met kokospalmen opent naar de zee waar 20 exclusieve villa's zijn opgesteld op het witte oppervlak zandstrand. Een nieuw concept van hotel met ecologische roeping werd gecreëerd in deze uitzonderlijke site. Deze het paradijs is de Princesse Bora Lodge.

Opmerking: Het programma van deze dag kan veranderen, afhankelijk van de binnenlandse vluchtschema's

Dag 6,7,8: dagen vrije tijd op Sainte Marie

Vrije dag op het eiland Sainte Marie. U bent vrij om uw activiteit te kiezen; het beste manier om te bewegen is per fiets of motorfiets. Je kunt een mountainbike huren om naar de oostkust te gaan, piratenbegraafplaatsen te bezoeken of gewoon te rijden langs het strand en dorpen. Je kunt naar "Ile aux Nattes" helemaal naar het zuiden gaan Ste Marie, neem een ​​kano om de lagune over te steken naar de andere kant, de tocht door het eiland te voet langs het strand is betoverend. Kleine restaurants of hotels zijn onderweg om te stoppen voor de lunch of om op te frissen. Je hebt een mogelijkheid voor een reis in de zee om te duiken of snorkelen richting het koraalrif in dit heldere water. Een luie dag is ook een optie ... het decor; de hitte en de gemoedstoestand zijn perfect! Een diner op het strand is gepland tijdens uw verblijf.

Maaltijden: Lunch niet inbegrepen / Diner inbegrepen.

Uw accommodatie in Sainte-Marie: DEZELFDE ALS DE DAG VÓÓR

Dag 9: Sainte-Marie - Antananarivo(departure)

Vervoer naar de luchthaven bij het hotel.

Vlucht naar Antananarivo in de ochtend.

Duur: 55 minuten vlucht

Maaltijden: Lunch niet inbegrepen / diner niet inbegrepen

Opmerking - Het programma van deze dag kan veranderen, afhankelijk van de binnenlandse vluchtschema's

Tour is inclusief:

 •  Engels sprekende chauffeur gids en zijn voertuig van Tana naar Tamatave,
 •  De accommodatie zoals aangegeven voor het programma,
 •  De maaltijden zoals aangegeven voor het programma,
 •  De toegangsprijzen in het Nationaal Park en de lokale gids,
 •  Het bezoek van het reservaat Peyreras,
 •  Nachtelijk bezoek van aye-aye,
 •  Een diner op het strand van het eiland Sainte Marie,
 •  De lokale en uitbreidende gidsen in parken,  Alle overdrachten.

Tour is exclusief:

 •  De maaltijden die niet op het programma staan ​​vermeld
 •  Optionele activiteiten in Sainte Marie,
 •  Tips en drankjes,
 •  Uw persoonlijke verzekeringspolissen.
 •  De prijs van
 • het visum