WAT KAN IK BELEVEN?

Lokobe Nationaal Park

Vertrek om 8 uur vanaf het hotel, langs de weg vinden we de Ylang Ylang plantages (een van de planten om parfums te maken), we nemen een traditionele lokale kano. Bezoek het oerwoud met zijn wilde lemuren, slangen, kameleons, vogels, vooral de verschillende geneeskrachtige planten. Het bezoek duurt van 13.30 tot 14.30 uur. Lunch in het Malagasy in het hart van een vissersdorp. 'S Middags terug naar het hotel om 16.00 uur.

Inclusief: Transfer auto, Pirogue, toegang tot het park, begeleiding, lunch en een grote fles water voor twee

Het komba eiland en het Tany kely eiland

We vertrekken om 8 uur vanaf het hotel en nemen een snelle boot om ongeveer 30 minuten naar het eiland Nosy Komba (ILE AUX LEMURIENS) te gaan. We bezoeken het kleine park van makien, kameleons, slangen en schildpadden van Madagaskar. Bezoek het vissersdorp en ontmoet lokale ambachtslieden met hun workshops. 20 minuten boot van Nosy Komba naar Tanikely (Nationaal Park). Het is een geweldige plek om zeeschildpadden en kleurrijke vissen te kijken. Malagasi-lunch op het prachtige strand waar we overdag zeevruchten eten. Keer rond 15 uur terug naar het hotel.

Inclusief: Transfer van het hotel naar het hotel (lunch en grote fles water voor twee, toegangsprijs TanyKely en Nosy Komba - auto en boot)

Tour van Nosy Be eiland

Vertrek om 8 uur vanaf het hotel, nemen we de 4X4 of mini-bus of lichte auto om het interieur van Nosy Be te ontdekken: bezoek de oude distilleerderij van Ylang-Ylang; een bezoek aan de stad, waar je nog steeds veel hoort langs de weg van de koloniale huizen; een monument; een grote overdekte marktplaats uit 1964 en historische plaatsen, lokale ambachtelijke winkels en elders; bezoek aan de heilige boom. Lunch op het mooiste strand van het eiland (Andilana); zwemmen; 's Middags bezoek je heilige vulkaanmeren en de berg Passot, waar we kijken naar het prachtige uitzicht en de zonsondergang. Keer rond 19u terug naar het hotel

Het eiland Sakatia

Vertrek om 8:30 vanaf het hotel, we nemen de snelle boot voor maximaal 15 minuten, we komen aan in het zuidoosten van Sakatia, waar we beginnen met wandelen en de variëteiten van planten ontdekken. Het is raadzaam om een ​​masker, snorkel, vinnen mee te nemen om te kunnen zwemmen tussen de vissen, Barracudas, Carange en zeeschildpadden. Na de lunch aan de rand van het strand, baden. Rond 16.00 uur in het hotel.

Inclusief: Transfer per boot en auto, lunch en grote fles water voor twee, toegangsprijs.

Het eiland Iranja

Vertrek om 8 uur vanaf het hotel, we nemen een snelle boot, 1u30 van de navigatie, dit zijn twee eilanden met elkaar verbonden door een lang wit zandwit van ongeveer 1 km. Eilandparadijs, zeker het mooiste eiland van Madagaskar. Je maakt de mooiste foto's van je reis naar Madagaskar. Picknicklunch op het strand; bezoek aan de grote koloniale vuurtoren. Op de terugweg bezoeken we het kleine eiland Antsoha waar we de soorten lemuren horen die worden geïntroduceerd. Uiterlijk om 17.00 uur gaat u terug naar het hotel.

Inclusief: transfer van hotel naar hotel (lunch en grote fles water voor twee, boot, auto)

Excursie met paard

excursie met paard Ruitertochten in het openbaar, in de vorm van gekwalificeerde instructeurs, laten u het Ile Aux Parfums ontdekken. Van het binnenland van de Lands met de heilige meren tot de prachtige zandstranden, je zult niet in staat zijn om te weerstaan ​​aan een rit op zee te paard, met familie of vrienden, in de uiterste vriendelijkheid. Kom genieten van de vele bultruggen die ons komen bezoeken, in de warme wateren van Nosy Be, om hun kalveren te fokken en te laten leven.

Golf

Golf is een sport van precisie die buiten speelt, waarbij het gaat om het sturen van een bal in een gat met behulp van klaveren. Het doel van het spel is om op een afgebakend parcours zo min mogelijk schoten uit te voeren. Precisie, uithoudingsvermogen, technisch, concentratie zijn essentiële eigenschappen voor deze activiteit. Degenen die beweren dat golf geen sport is, nooit vier uur lang een veld hebben gepasseerd en honderd shots hebben gespeeld om een ​​baan met 18 holes te voltooien. Twee keer per week geoefend, golf verhoogt het goede cholesterol en vermindert het cardiovasculaire risico. Een studie uit 2008 in Zweden toont aan dat golfers een levensverwachting van vijf jaar hebben. Een 18-holes baan verbrandt 1125 calorieën, terwijl een uur fietsen 400 elimineert. Golf bevordert de geest van analyse, kalmte, doorzettingsvermogen en concentratie die de keuze van de club, de strategie van het spel, de tactiek van de schoten tegen de richting en de snelheid van de wind 

Catamarancruise

Om ten volle te kunnen genieten van de schoonheid van de stranden en de azuurblauwe oceaan van deze regio in het noorden van Madagaskar, is de beste manier toch de zeilcatamaran ... Wij bieden op maat gemaakte tochten aan, 3, 4 of 7 dagen tijdens welke veel ligplaatsen zijn om te ontdekt zijn. Of de wind u nu naar het noorden brengt op de Mitsio-eilanden, naar het zuiden in de archipel van Radamas of naar de ongewone cruise rond Nosy Be, wij bieden volledige diensten, met of zonder duiken, waarbij u prachtige tropische landschappen zult ontdekken. Het zal mogelijk zijn volgens de schipper en de periode om verder naar het zuiden te gaan om de hele regio van Analalava volledig te behouden, of om de noordkust naar Diego te gaan

Scuba-Diving

Duiken Als je op Nosy Be zit, heb je de kans om te genieten van de wereldberoemde zeebodem! Alle instructeurs-trainers wachten elk jaar op u met nieuwe apparatuur. Ze laten je de uitzonderlijke rijkdommen ontdekken die verborgen zijn in de warme wateren van de Nosy Be-archipel, met veel duikplekken, afhankelijk van de niveaus en interesses van elk. Van gecertificeerde duikers tot duiken, je zult een van de meest beschermde mariene ecosystemen ter wereld zien en de migratie van walvis- en walvishaai ervaren, afhankelijk van het seizoen. Geniet ook van een zonsondergang op het water aan boord van de boot, om verbinding te maken met een nachtduik waar de onderwaterwereld wordt getransformeerd en plaatsmaakt voor een bepaald zeeleven.